Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Dames Seamless shorts - Fietsbroekje

Productomschrijving
Marianne seamless shorts zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele en ondersteunende onderkleding. Deze shorts zijn speciaal ontworpen om naadloos onder kleding te passen, wat betekent dat ze niet zichtbaar zijn onder strakke kleding zoals leggings of jurken. Dit zorgt voor een soepele en gestroomlijnde uitstraling. Ee...

Marianne seamless shorts zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele en ondersteunende onderkleding. Deze shorts zijn speciaal ontworpen om naadloos onder kleding te passen, wat betekent dat ze niet zichtbaar zijn onder strakke kleding zoals leggings of jurken. Dit zorgt voor een soepele en gestroomlijnde uitstraling.

Een van de geweldige kenmerken van de Marianne seamless shorts is dat ze verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Hierdoor is er voor elke outfit wel een passende kleur beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een basis kleur zoals zwart of beige(Neutraal).

De shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en een uitstekende pasvorm bieden. Ze zijn ook duurzaam en kunnen lang meegaan bij goed onderhoud. Of je ze nu draagt tijdens het sporten, op het werk of gewoon thuis, je zult merken dat ze zich aanpassen aan je lichaam en je de hele dag door ondersteuning bieden.

In het kort, de Marianne seamless shorts zijn een geweldige keuze voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabele, ondersteunende en naadloze onderkleding in meerdere kleuren. Met hun hoogwaardige materialen en duurzame constructie, zijn ze een slimme investering die lang meegaat.

Verkrijgbaar in 3 kleuren

Samenstelling:65% Viscose, 30% polyamide, 5% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
20040-1150
EAN
8719534114689

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Anneke op 27 Juni 2023

    Zit heerlijk. Mooie stof.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »