Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marianne Marianne Panty in 60 Denier Ondoorzichtig - Micro Opague

Productomschrijving
De Marianne Panty in 60 Denier Ondoorzichtig - Micro Opague is een hoogwaardige panty van uitstekende kwaliteit en comfort. Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, biedt deze panty de perfecte combinatie van comfort en stijl. Met een dikte van 60 denier is deze panty volledig ondoorzichtig en zorgt hij voor een mooie, egale uitstraling van je ben...

De Marianne Panty in 60 Denier Ondoorzichtig - Micro Opague is een hoogwaardige panty van uitstekende kwaliteit en comfort. Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, biedt deze panty de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Met een dikte van 60 denier is deze panty volledig ondoorzichtig en zorgt hij voor een mooie, egale uitstraling van je benen. De micro opague afwerking geeft een subtiele glans aan je benen, waardoor ze er nog mooier en eleganter uitzien.

Deze panty is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je zeker een perfecte pasvorm vindt. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat de panty goed op zijn plaats blijft zitten en niet afzakt. 

Of je nu naar je werk gaat of een speciale gelegenheid hebt, de Marianne Panty in 60 Denier Ondoorzichtig - Micro Opague is de perfecte keuze. Combineer hem met een rok, jurk of shorts voor een elegante en trendy look.


Samenstelling: 96% polyamide 4% elastan

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
455-DIV

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »