Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Boru Bamboo Boru Biker Bamboo Korte Wandelsokken met Badstof zool

Productomschrijving
Ontdek de Boru Bamboo sokken! Deze sokken zijn gemaakt van zacht bamboevezel en hebben een zool van badstof voor extra comfort. Dankzij de bamboevezels zijn deze sokken hypo-allergeen, antibacterieel en vochtabsorberend, waardoor je voeten droog en fris blijven. De platte teennaad en brede boord aan de bovenkant zorgen voor een prettige pasvorm. B...

Ontdek de Boru Bamboo sokken! Deze sokken zijn gemaakt van zacht bamboevezel en hebben een zool van badstof voor extra comfort. Dankzij de bamboevezels zijn deze sokken hypo-allergeen, antibacterieel en vochtabsorberend, waardoor je voeten droog en fris blijven. De platte teennaad en brede boord aan de bovenkant zorgen voor een prettige pasvorm.

Bovendien hebben de sokken thermo control, wat betekent dat ze je voeten koel houden in de zomer en warm in de winter. Bamboe is ook nog eens milieuvriendelijk, omdat het snel groeit en weinig bestrijdingsmiddelen nodig heeft.

Kortom, de Boru Bamboo sokken zijn niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor het milieu. Voel het comfort en de frisheid van bamboe met deze hypo-allergene, ademende en duurzame sokken. Bestel ze nu en geniet van de voordelen van bamboevezels! 

Met heerlijk zachte badstof zool 

Samenstelling: 80% Bamboe, 17% poliamide, 3% elastan.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
2343

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »