Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp Horse kniekous met een kroontje van Strass

Productomschrijving
Als je op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele kniekousen voor op stal of tijdens het paardrijden, dan zijn de Stapp Horse kniekousen met een mooi kroontje gemaakt van Strass steentjes precies wat je nodig hebt! Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt, terwijl de verstevigde hiel en teen zorgen...

Als je op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele kniekousen voor op stal of tijdens het paardrijden, dan zijn de Stapp Horse kniekousen met een mooi kroontje gemaakt van Strass steentjes precies wat je nodig hebt!

Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt, terwijl de verstevigde hiel en teen zorgen voor extra duurzaamheid en langere levensduur. Bovendien zijn deze kniekousen voorzien van een kroontje van Strass steentjes, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens stijlvol uitzien.

De Stapp Horse kniekousen met kroontje zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bieden optimale ondersteuning en comfort tijdens het paardrijden. Dankzij het ademende materiaal blijven je voeten droog en fris, zelfs tijdens lange ritten of warme dagen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter, deze kniekousen bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en prestaties. Het kroontje van Strass steentjes maakt deze kniekousen een blikvanger op stal en tijdens wedstrijden.

Kortom, als je op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele kniekousen voor op stal of tijdens het paardrijden, dan zijn de Stapp Horse kniekousen met kroontje van Strass steentjes de perfecte keuze. Bestel ze nu en geef je paardrij-outfit een upgrade!

Samenstelling: 70% katoen 25% polyamide 5% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
33510
EAN
8714987628837

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »