Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Basset Yoga / Pilatus sokken met anti-slip op de onderkant

Productomschrijving
De Bio-katoenen Pilates Yoga sokjes met antislip aan de onderkant zijn een must-have voor iedereen die regelmatig aan yoga of Pilates doet. Deze sokjes zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid en bovendien milieuvriendelijk is. De antislip zool aan de onderkant van de sokjes zorgt voor een goede ...

De Bio-katoenen Pilates Yoga sokjes met antislip aan de onderkant zijn een must-have voor iedereen die regelmatig aan yoga of Pilates doet. Deze sokjes zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid en bovendien milieuvriendelijk is.

De antislip zool aan de onderkant van de sokjes zorgt voor een goede grip op de vloer tijdens het uitvoeren van yoga- of Pilates-oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je niet uitglijdt en je houdingen beter kunt vasthouden, waardoor je jezelf beter kunt concentreren op de oefeningen en meer resultaat kunt behalen.

De Bio-katoenen Pilates Yoga sokjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de sokjes kunt kiezen die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid passen. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi of Pilates-beoefenaar, deze sokjes zullen je helpen om je prestaties te verbeteren en je comfortabeler te voelen tijdens je oefeningen.

Met de Bio-katoenen Pilates Yoga sokjes met antislip aan de onderkant, kun je vol vertrouwen en comfortabel je yoga- of Pilates-sessies uitvoeren, waar je ook bent.

Samenstelling:75% Bio katoen, 23% polyamide, 2% elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
18600-6500
EAN
8719534125883

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »