Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs 100 denier Velvet Opaque 3D panty

Productomschrijving
De MarcMarc Velvet Opaque 100 Denier 3D Panty is een luxueuze en stijlvolle panty die garant staat voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Deze panty is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder zachte en soepele microvezels en elastan voor de nodige elasticiteit. De velvet afwerking van deze panty zorgt voor een subtiele glans en...

De MarcMarc Velvet Opaque 100 Denier 3D Panty is een luxueuze en stijlvolle panty die garant staat voor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Deze panty is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder zachte en soepele microvezels en elastan voor de nodige elasticiteit.

De velvet afwerking van deze panty zorgt voor een subtiele glans en een prachtige uitstraling, terwijl de 100 denier dikte garant staat voor volledige dekking en warmte tijdens koudere dagen. De 3D technologie zorgt voor een gelijkmatige en strakke weefstructuur die zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat de panty afzakt of knelt.

De MarcMarc Velvet Opaque 100 Denier 3D Panty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, en kan worden gedragen onder zowel casual als meer formele outfits. De platte naden en het katoenen kruisje zorgen voor extra comfort en voorkomen wrijving en irritatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een panty die niet alleen warm en comfortabel is, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit, dan is de MarcMarc Velvet Opaque 100 Denier 3D Panty een uitstekende keuze.

Samenstelling: 93% Polyamide, 7% Elastaan.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86100
EAN
8714987671857

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »