Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs - Panty Toeless in 8 Denier

Productomschrijving
De MarcMarcs Panty Toeless in 8 Denier is een unieke panty die ontworpen is om je benen een naadloze en natuurlijke uitstraling te geven, terwijl je tenen vrij blijven. Met een dikte van slechts 8 denier is deze panty superlicht en transparant, waardoor deze perfect is voor warme zomerse dagen of voor een verfijnde en subtiele look. De panty is ge...

De MarcMarcs Panty Toeless in 8 Denier is een unieke panty die ontworpen is om je benen een naadloze en natuurlijke uitstraling te geven, terwijl je tenen vrij blijven. Met een dikte van slechts 8 denier is deze panty superlicht en transparant, waardoor deze perfect is voor warme zomerse dagen of voor een verfijnde en subtiele look.

De panty is gemaakt van zachte en ademende materialen die zorgen voor een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag. De toeless uitvoering zorgt ervoor dat je je eigen schoenen kunt dragen en je tenen vrij kunt bewegen, terwijl de panty toch een naadloze en gladde uitstraling biedt.

De MarcMarcs Panty Toeless in 8 Denier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor elke vrouw een perfect passende panty te vinden is. Deze panty is ideaal voor elke gelegenheid, of je nu naar je werk gaat of naar een feestje.

Kortom, de MarcMarcs Panty Toeless in 8 Denier is een unieke en comfortabele panty die je benen een naadloze en natuurlijke uitstraling geeft, terwijl je tenen vrij blijven. Het is een perfecte keuze voor warme zomerse dagen en biedt een verfijnde en subtiele look voor elke gelegenheid.


Samenstelling: 84 % Polyamide, 16 % Elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86018-Cash
EAN
8719534004959

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »