Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Stapp Stapp All-Round Outdoor Sokken met Coolmax en Cordura

Productomschrijving
Stapp's All-Round outdoor sokken zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van avonturiers en sporters die buiten actief zijn. Deze sokken zijn gemaakt met een combinatie van Coolmax en Cordura eigenschappen, waardoor ze duurzaam, comfortabel en vochtregulerend zijn. Coolmax is een vezel die vocht van de huid afvoert, waardoor je voeten droog blij...

Stapp's All-Round outdoor sokken zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van avonturiers en sporters die buiten actief zijn. Deze sokken zijn gemaakt met een combinatie van Coolmax en Cordura eigenschappen, waardoor ze duurzaam, comfortabel en vochtregulerend zijn.

Coolmax is een vezel die vocht van de huid afvoert, waardoor je voeten droog blijven en minder snel blaren krijgen. Het Cordura materiaal zorgt voor extra stevigheid en slijtvastheid, waardoor de sokken langer meegaan en bestand zijn tegen schuren en slijtage.

Deze All-Round sokken zijn geschikt voor verschillende activiteiten, zoals wandelen, bergbeklimmen, kamperen en andere outdoor activiteiten. Ze hebben een goede pasvorm en bieden comfortabele ondersteuning voor de voetboog en hiel, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de voeten minder snel moe worden.

Daarnaast zijn deze sokken ook voorzien van extra bescherming op de tenen en hiel, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage en schuren. Dit maakt ze uitermate geschikt voor activiteiten waarbij je veel op ruwe en oneffen oppervlakken loopt.

Kortom, Stapp's All-Round outdoor sokken met Coolmax en Cordura eigenschappen zijn een geweldige keuze voor avonturiers en sporters die op zoek zijn naar duurzame, vochtregulerende en comfortabele sokken voor buitenactiviteiten.

• Samenstelling: 45% katoen, 35% polyester (coolmax), 15% polyamide, 3% elastan, 2% polyamide (cordura)

Productspecificaties

Artikelnummer
29530-149
EAN
8712844000826

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »