Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel Stevig Paar Thermo Herensok Wol als Basis

Teckel Stevig Paar Thermo Herensok Wol als Basis
Productomschrijving
Deze herensokken met wol zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar warme en comfortabele sokken voor de koude winterdagen. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder wol, wat zorgt voor extra warmte en isolatie. De binnenvoering van de sokken is heerlijk warm gevoerd, waardoor je voeten gegarandeerd warm blijven, ...

Deze herensokken met wol zijn de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar warme en comfortabele sokken voor de koude winterdagen. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder wol, wat zorgt voor extra warmte en isolatie.

De binnenvoering van de sokken is heerlijk warm gevoerd, waardoor je voeten gegarandeerd warm blijven, zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar. De sokken hebben een perfecte pasvorm en zijn ontworpen om de hele dag comfortabel te dragen.

Deze herensokken met wol zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je altijd de perfecte match kunt vinden bij je favoriete winteroutfit. Het ontwerp is klassiek en tijdloos, waardoor deze sokken een must-have zijn voor elke garderobe.

Of je nu naar je werk gaat, een wandeling maakt in de sneeuw of gewoon thuis blijft, deze sokken zorgen ervoor dat je voeten heerlijk warm blijven. Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele en warme sokken voor de winter, dan zijn deze herensokken met wol de perfecte keuze.

Samenstelling: 40% wol, 40% acryl, 20% polyamide.

Eenheid: Per paar en alleen in het Grijs/Zwart

Productspecificaties

Artikelnummer
5400
EAN
8712844617246

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »