Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Marcsmarcs MarcMarcs Super Panty Ultra Sheer 15

Productomschrijving
De MarcMarcs Panty Ultra Sheer in 15 Denier is de perfecte zomerpanty voor elke gelegenheid. Deze panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw benen een egale en stralende look te geven. De panty is sterk en duurzaam, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze de hele dag blijft zitten zonder te scheuren of te slijten. De ultra-sh...

De MarcMarcs Panty Ultra Sheer in 15 Denier is de perfecte zomerpanty voor elke gelegenheid. Deze panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw benen een egale en stralende look te geven. De panty is sterk en duurzaam, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze de hele dag blijft zitten zonder te scheuren of te slijten.

De ultra-sheer 15 denier stof zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw benen, zonder te dik of oncomfortabel te zijn. De panty heeft een brede tailleband die niet snijdt of afzakt, waardoor u zich de hele dag comfortabel voelt. Daarnaast heeft deze panty platte naden, wat zorgt voor een gladde afwerking en voorkomt dat er wrijving ontstaat tussen uw huid en de stof.

Of u nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje uit, de MarcMarcs Panty Ultra Sheer in 15 Denier biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze panty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden voor uw outfit en lichaamstype.

Kortom, als u op zoek bent naar een sterke, egale en comfortabele zomerpanty, dan is de MarcMarcs Panty Ultra Sheer in 15 Denier de perfecte keuze voor u.


Samenstelling:88 % Polyamide, 12 % Elastan.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
86015-DIV
EAN
8719534159277

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »