Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Xpooos XPOOOS Footies Thema: Formule 1 Finish

Productomschrijving
Ben jij een echte snelheidsduivel en gek op Formule 1 auto's? Dan zijn de Xpooos Footies met Formule 1 auto's dé perfecte keuze voor jou! Deze footies zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een uitstekende pasvorm en comfort, zodat jij je helemaal vrij voelt om te bewegen als een echte coureur. Met deze boxers aan voel jij je als een ec...

Ben jij een echte snelheidsduivel en gek op Formule 1 auto's? Dan zijn de Xpooos Footies met Formule 1 auto's dé perfecte keuze voor jou! Deze footies zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een uitstekende pasvorm en comfort, zodat jij je helemaal vrij voelt om te bewegen als een echte coureur.

Met deze boxers aan voel jij je als een echte Max Verstappen of Lewis Hamilton. De footies zijn voorzien van gedetailleerde afbeeldingen van Formule 1 auto's, waardoor je het gevoel hebt dat je echt in een racewagen zit. Daarnaast hebben de footies een stijlvol design en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een paar bij zit dat bij jou past.

Dus, of je nu een Formule 1 fan bent die houdt van snelheid en prestaties, of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle sokken, de Xpooos korte sokken met Formule 1 auto's zijn de perfecte keuze! Bestel ze nu en voel de adrenaline stromen tijdens het dragen van deze geweldige footies!

Ook zit er een Anti-Slip Laag op de hiel waardoor deze goed blijven zitten.

Samenstelling: 60% polyester 33% katoen 5% polyamide 2% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
62055
EAN
8719534237456

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »