Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Xpooos XPOOOS Footies Thema: Porsche 911

Productomschrijving
Ben jij ook zo klaar met sokken die zichtbaar zijn boven je schoenen en je outfit verpesten? Dan zijn de Xpooos Footies de oplossing voor jou! Deze onzichtbare sokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook verkrijgbaar in verschillende leuke prints, waardoor je er stijlvol uitziet zonder concessies te doen aan comfort. De Xpooos Footies zijn gemaa...

Ben jij ook zo klaar met sokken die zichtbaar zijn boven je schoenen en je outfit verpesten? Dan zijn de Xpooos Footies de oplossing voor jou! Deze onzichtbare sokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook verkrijgbaar in verschillende leuke prints, waardoor je er stijlvol uitziet zonder concessies te doen aan comfort.

De Xpooos Footies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, nylon en elastan, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en ademend vermogen. Zo blijven je voeten droog en fris, zelfs op de warmste dagen.

Het unieke van Xpooos Footies is de grote variëteit aan prints die beschikbaar zijn. Of je nu houdt van bloemen, dierenprints, strepen of abstracte ontwerpen, er is altijd een print die bij jouw persoonlijke stijl past. Je kunt de sokken zelfs matchen met je outfit of schoenen voor een extra coole look.

Daarnaast zijn de Xpooos Footies geschikt voor alle soorten schoenen, of het nu gaat om sneakers, loafers, ballerina's of pumps. De sokken blijven op hun plek zitten en zorgen ervoor dat je voeten niet gaan glijden in je schoenen.

Maar het beste van alles is dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare sokken boven je schoenen. De Xpooos Footies zijn zo ontworpen dat ze niet zichtbaar zijn, zelfs niet als je je schoenen uitdoet.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je Xpooos Footies en maak korte metten met zichtbare sokken en ongemakkelijke momenten. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Ook zit er een Anti-Slip Laag op de hiel waardoor deze goed blijven zitten.

Samenstelling: 60% polyester 33% katoen 5% polyamide 2% elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
62054
EAN
8719534237449

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »