Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Xtreme Xtreme Tennis Socks - 2 Paar Tennissokken/Sportsokken- Wit - Sterk en Duurzaam

Productomschrijving
Stel je voor dat je op de tennisbaan staat, volledig gefocust op je spel. Je bent in topvorm, je racket ligt lekker in je hand en je hebt de perfecte grip op de baan. Maar dan begin je te merken dat je sokken vochtig worden en je voeten gaan glijden. Je begint ongemakkelijk te voelen en dit kan afleiden van je spel. Dat is waar XTREME TENNIS/SPORT...

Stel je voor dat je op de tennisbaan staat, volledig gefocust op je spel. Je bent in topvorm, je racket ligt lekker in je hand en je hebt de perfecte grip op de baan. Maar dan begin je te merken dat je sokken vochtig worden en je voeten gaan glijden. Je begint ongemakkelijk te voelen en dit kan afleiden van je spel.

Dat is waar XTREME TENNIS/SPORT sokken in beeld komt. Deze speciaal ontworpen sokken zijn gemaakt van Coolmax materiaal dat vocht afvoert en je voeten droog en comfortabel houdt tijdens zelfs de meest intense en uitdagende wedstrijden.

Coolmax is een geavanceerd materiaal dat speciaal is ontworpen om atleten koel en droog te houden tijdens het sporten. Het vochttransporterende systeem van Coolmax trekt zweet weg van de huid en naar de buitenkant van de sokken, waardoor je voeten fris blijven en niet klam aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor een beter gevoel tijdens het spelen, maar het helpt ook bij het voorkomen van blaren en andere ongemakken.

Maar dat is niet alles. Deze sokken zijn ook voorzien van extra padding rond de hiel en de bal van de voet, waardoor je voeten altijd zacht terecht komen. 

Verkrijgbaar in 4 maten met de samenstelling:44% Katoen, 38% Coolmax, 16% Polyamide en 2% Elastan.

Productspecificaties

Artikelnummer
122782000
EAN
8720566171632

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »