Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Xtreme Xtreme Wandelsokken met Wol voor Extra Warmte

Productomschrijving
De outdoor walking sokken van Xtreme Sportswear zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en warmte tijdens het wandelen in de buitenlucht. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 45% wol, bieden deze sokken een uitstekende isolatie tegen koude temperaturen en vocht. Het zachte en ademende materiaal zorgt voor een goede vochtreg...

De outdoor walking sokken van Xtreme Sportswear zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en warmte tijdens het wandelen in de buitenlucht. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 45% wol, bieden deze sokken een uitstekende isolatie tegen koude temperaturen en vocht. Het zachte en ademende materiaal zorgt voor een goede vochtregulatie en voorkomt dat je voeten gaan zweten en geïrriteerd raken.

Deze sokken zijn ontworpen om aan de eisen van de actieve wandelaar te voldoen, en zijn voorzien van extra demping om de voeten te beschermen tegen schokken en wrijving tijdens het lopen. De sokken hebben een ergonomisch ontwerp dat de voet perfect omsluit, en de verstevigde hiel en teen zorgen voor extra duurzaamheid en langdurig gebruik.

Kies voor de outdoor walking sokken van Xtreme Sportswear en geniet van comfortabele, warme en droge voeten tijdens je volgende wandeling in de natuur.

Te bestellen per paar met de samenstelling: 45% wol, 30% acryl, 22% Polyamide en 3% Elastan.

Productspecificaties

EAN
8718051791298

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Xtreme Xtreme Wandelsokken met Wol
XtremeXtreme Wandelsokken met Wol
Op voorraad
€8,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »