Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd
webwinkelkeurVeteraan
0
Gratis verzenden vanaf €40
100% klanttevredenheid
1-3 dagen levertijd

Teckel 2-Paar Dames Kniekousen van 75% Katoen

Productomschrijving
De Marianne dames Kniekous met 75% katoen in maat 36-42 is een comfortabele en duurzame keuze voor dagelijks gebruik. Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor dames met een schoenmaat tussen de 36 en 42. De kousen zijn voorzien van 75% katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof die comfortabel aanvoelt...

De Marianne dames Kniekous met 75% katoen in maat 36-42 is een comfortabele en duurzame keuze voor dagelijks gebruik. Deze kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor dames met een schoenmaat tussen de 36 en 42.

De kousen zijn voorzien van 75% katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof die comfortabel aanvoelt op de huid. Daarnaast biedt de katoenen stof ook de nodige stevigheid en duurzaamheid, waardoor de kniekousen lang meegaan.

De Marianne dames Kniekous heeft een klassiek ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn de kousen gemakkelijk te combineren met diverse outfits. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit, deze kniekousen bieden het comfort dat je nodig hebt.

Met een lengte tot net onder de knie, bieden deze kniekousen voldoende warmte en bescherming tijdens koudere dagen. De kniekousen zijn voorzien van een elastische boord die niet knelt, waardoor de kousen goed op hun plaats blijven zitten.

Kortom, de Marianne dames Kniekous met 75% katoen in maat 36-42 is een praktische en comfortabele keuze voor dames die op zoek zijn naar duurzame en ademende kniekousen. De kousen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden voldoende warmte en bescherming tijdens koudere dagen.

Samenstelling: 75% katoen 20% polyamide 5% elastan

Eenheid: 2-Pack in maat 36-42

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
1300
EAN
8713781244915

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »